Davogröt och shopping

Hejsan bloggen!

Idag har jag ju haft två danspass och det gick bra. Jag visade Ylva de nya tåskorna och hon älskade dem! Jag också då de känns så bra, jag får fina fötter och ett stöd och lyft på något sätt.

Efter dansen åkte jag in till ett köpcentrum där jag skulle träffa pappa. Planen var att vi skulle bowla men de hade stängt bowlinghallen. Det var lite tråkigt då jag sett fram emot det men också för det var lite som mitt och pappas ställe på loven. Iställetkollade vi i lite affärer och jag hittade ett par bootcut jeans på JC som satt perfekt så jag köpte dem. Och gissa vad... Jag köpte ett par svarta Nikes! De är obeskrivligt sköna och jag är jätteglad för jag har velat ha ett par så länge. 

Vi åt middag tillsammans efter vi kollat i lite butiker. Jag åt laxpudding som var mycket god. Jag kommer ihåg första gången jag och pappa åt det på den restaurangen, det var lika mysigt då.  Imorse åt jag min davogröt och alltså hjälp. Wow. Det var så otroligt gott med fruktsallad och min egenblandade müsli på toppen så herregud. Absolut ny favoritfrukost. 

Mums!

Idag har jag, S och B bestämt att vi ska först äta middag tillsammans och sen åka hem till mig för att sova där. Det ska bli jättemysigt och kul då det var längesedan jag var med dem. 

På återseende,
Många kramar från Frida

God laxpudding <3

 
Allmänt | | Kommentera |
Upp