Sista dagen

Hejsan bloggen!

Idag var min sista dag här. Den började med att jag gick upp extra tidigt för att packa ihop det sista och checka ut. Jag fick inte tillgång till mitt nya rum men jag fick som tur var lämna resväskan i ett bagageutrymme. Sedan åt jag min sista, vanliga frukost som bestod av yoghurt med frön och russin samt en äggmacka. Därefter bar det av mot skolan.

Vi hade "Rat" på balettklassen och repertoaren. Det var roligt för jag hade faktiskt saknat henne och idag gav hon oss fler korrektioner, till och med mig! Kanske var det för att några föräldrar var där och kollade... Efter repertoaren hade vi pas de deux. Jag var inte alls lika nervös idag som de tidigare gångerna. Jag hade samma partner som förra lektionen och det var kul! Jag vill verkligen fortsätta ha pas de deux om det går att få till nästa år.

Efter sista lunchen på operan så samlades alla elever, både vanliga och internationella i en sal. Då fick vi diplom och de andra eleverna sina betyg. Det var roligt för alla klappade när rektorn läste upp ens namn. Därefter hade vi contemporary och det var väldigt kul. Sedan hade vi jazz och det var också roligt.

Vi slutade vid halv fem och efter att jag sagt några hejdån så skyndade jag mig till hostellet. Där hämtade jag necessären och rena kläder ur resväskan samt fick nyckeln till nya rummet. Efter ett väldigt svettigt konkande av grejer så kom jag äntligen fram till rummet, men jag kommer inte in. Knappen man ska trycka på för att kunna läsa av nyckeln fanns inte, så jag var tvungen att gå tillbaks till receptitionen. Där möttes jag av en hel skolklass som skulle checka in. Jag sträcker mig fram till receptionisten och säger att jag inte kommer in på rummet. Då svarar hon att hon måste hjälpa skolklassen nu men att hon kan gå med mig om tio minuter-en kvart. Eftersom att jag började få riktigt bråttom så berättade jag hur det låg till och då var hon snäll nog att ge mig ett nytt rum där jag snabbt duschade och packade ner handbagaget innan jag åt middag.

Efter en snabb måltid så ringde de till en taxi åt mig. Chauffören var väldigt snäll vilket var kul. Efter ca 40 minuter så var jag framme vid flygplatsen. Allting flöt på otroligt smidigt, lämnandet av bagage samt genomgång av security kan inte ha tagit mer än en kvart. Jag var framme vig gaten en timme innan boarding. Då gick jag runt och kollade lite i affärer och tax freen och köpte lite godis som jag tänkte ge till E och C. Sen jag och satte mig vid gaten och här är jag nu, vi boardar vilket minut som helst så jag måste nog springa.

Nu längtar jag faktiskt till Sverige. Tänk att få sova i sin egen säng! Dock kommer jag sakna det hör väldigt mycket, men mer om det i ett senare inlägg.

Vi hörs snart igen!
Många kramar från Frida

Sista frukosten :(
Allmänt | | Kommentera |
Upp